R
Toshiba Hinta alkaen 2100e
Mitsubishi Electric - MSZ-LN mallisarjan
Tarvikeet
Yritystietoa
Tarjouslomake
Asennus
Muista huoltaa ulkoyksikkö
tietosuoja rekisteri
LVI-OLENIUS OY Viilennys.fi
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electric - MSZ-LN mallisarjan

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut.

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

 LN KaukosäädinUusi

Mitsubishi Electric LN25VGW -ilmalämpöpumppu asennettuna

Tuotenro: MSZ-LN25VGW
2 000 e alkaen 
 

Tyylikkyyttä

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan                  

 

 

Teknisiä innovaatioita

Sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin

Mitsubishi-Electric-LN-sisäänrakennettu-Wi-fi-sovitin

Hallitse asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa.

Sisäänrakennettu WiFi yhdessä MelCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen- ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. Näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset.

Mitsubishi Electric LN- sarjan ilmalämpöpumppu näyttää myös laitteen kuluttaman sähkön.

10,11,12,13,14,..32°C asteen lämpötila-asetus lämmitykselle 

Valitse vapaasti kesäasuntosi tai autotallisi lämpötila. Lämpötilaa voi lisätä aste asteelta. Kätevä toiminto esimerkiksi kesäasuntojen seisokkiajalle.

Kaukosäätimen toimintojen lukitus

Laitteen voi lukita kädenkäänteessä toimimaan pelkkänä lämmityslaitteena tai jäähdyttimenä. Voit halutessasi myös lukita näppäimistön. Kätevää eritoten lapsiperheissä. Viikkoajastin helpottaa toimintojen ajastusta pidemmälle ajanjaksolle. Toimintoja asetettaessa myös laitteen antama merkkiääni voidaan kytkeä pois käytöstä. Näin ei häiritä esimerkiksi nukkumassa olevia perheenjäseniä.

 

R
Toshiba Hinta alkaen 2100e
Mitsubishi Electric - MSZ-LN mallisarjan
Tarvikeet
Yritystietoa
Tarjouslomake
Asennus
Muista huoltaa ulkoyksikkö
tietosuoja rekisteri